Blogs & Tips

Nationale Spiercampagne 15 oktober t/m 25 november 2018

 

“Doe jij het ook 2x per week?” Kom naar Dudok Private Gym, doe mee met de Nationale Spiercampagne en steun de Stichting Spieren voor Spieren!

Van 15 oktober tot en met 25 november 2018 kun je bij Dudok Private Gym terecht om 6 weken lang, 2x per week, te trainen waarbij de nadruk ligt op spiertraining.

Krachttraining heeft enorm veel voordelen, helaas zijn er nog vaak vooroordelen of misvattingen over dit onderwerp te horen.

Maar wist jij dat:

 • Er vanuit de overheid nu ook aandacht aan krachttraining wordt besteed middels de nieuwe beweegrichtlijnen?
 • De Gezondheidsraad tenminste 2x per week adviseert aan spier- en botversterkende activiteiten te doen?
 • Je je door krachttraining beter voelt, je er beter uitziet en je beter functioneert?
 • Krachttraining voor alle leeftijden is, zowel voor mannen als voor vrouwen?
 • Dudok Private Gym mee doet aan de Nationale Spiercampagne om (niet)-sporters op een laagdrempelige manier het effect van krachttraining te laten ervaren waarbij tevens de Stichting Spieren voor Spieren wordt gesteund?

“Wil jij het ook 2x per week doen?”. Kortom, wil jij weten wat spier- of krachttraining voor jou kan betekenen? Dan is dit je kans, schrijf je in voor deze 6 weken durende trainingsperiode via een e-mail aan info@dudokprivategym.nl

 

 

 

Vaste openingstijden

In verband met het gebruik van eGym zonder afspraak hebben wij met ingang van 1 juni 2018 vaste openingstijden, te weten:

 

Maandag t/m donderdag: 08.00 – 13.00 en 17.00 – 21.00 uur;

Vrijdag:                             08.00 – 13.00 uur (rest van de dag gesloten);

Zaterdag en Zondag:        09.00 – 13.00 uur;

Privacy verklaring DUDOK Private GYM

 

PRIVACYVERKLARING DUDOK Private GYM

Contactgegevens: 

DUDOK Private GYM

Hoge Naarderweg 1

1217 AB HILVERSUM

06-44944094

www.dudokprivategym.nl

contactpersoon voor privacy zaken:  Madzy Bus

(hierna verder te noemen: “DPG”)

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij respecteren uw privacy en zorgen dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In deze privacyverklaring wordt beschreven hoe DPG met uw persoonsgegevens omgaat. Persoonsgegevens worden verstrekt door invulling van ons intake-formulier en door het invullen van ons contactformulier op de website. Slechts persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken, worden bewaard en verwerkt.

Met welk doel verwerken wij uw persoonsgegevens:

 • onze dienstverlening zo optimaal te kunnen laten verlopen;
 • u toegang te kunnen geven tot onze software (Virtuagym en eGym) via het aanmaken van een persoonlijk account, waarna u verschillende zaken zelf kunt inzien, wijzigen en verwijderen.
 • u te kunnen bereiken via telefoon en e-mail, indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
 • u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
 • uw betaling van onze diensten te kunnen verwerken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij:

 • voor- en achternaam, adres, woonplaats;
 • geslacht, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en IP-adres;
 • bankgegevens uitsluitend ten behoeve van de afhandeling van uw factuur.
 • doelstellingen en overige gegevens benodigd voor het optimaal uitvoeren van onze dienstverlening.

Bewaartermijnen van persoonsgegevens:

Wij bewaren uw persoonsgegevens zolang als nodig om een correcte dienstverlening uit te voeren. Daarnaast bewaren wij uw persoonsgegevens voor de termijn waarin wij dit relevant achten in het kader van onze dienstverlening. Bovengenoemde termijnen gelden tenzij DPG op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren, danwel te verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Wij verstrekken uw gegevens aan de volgende derden:

 • Virtuagym (ons online memberportaal)
 • eGym (persoonlijk accountgegevens en rapportage trainingen)
 • E-boekhouden (ons online boekhoudprogramma)
 • Fittergy Sportvasten (persoonlijke accountgegevens en rapportage resultaten)

Gebruik van foto en video/film

Wij kunnen foto’s en video/film van bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten op onze locatie publiceren op onze website / social media, tenzij u daartegen uitdrukkelijk bezwaar aantekent.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DPG en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dudokprivategym.nl

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen:

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@dudokprivategym.nl

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wij zullen u per e-mail op de hoogte stellen wanneer wij deze privacyverklaring aanpassen en per welke datum deze aanpassing(en) van kracht zijn. Door gebruik te maken van onze diensten na deze datum gaat u akkoord met de laatste versie van onze privacyverklaring. De huidige privacyverklaring is bijgewerkt tot 23 mei 2018.

 

 

 

eGym: de training van de toekomst!

eGym-circuit: Fit & Vitaal in 30 minuten!

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met ons eGym-circuit.

Wat is het eGym-circuit?

Het eGym-circuit is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-toestellen?

 • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
 • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
 • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
 • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
 • Fit & Vitaal in 30 minuten!

 

 

 

Verstandige tussendoortjes helpen je de dag door!

Format Afbeelding

VERSTANDIGE TUSSENDOORTJES HELPEN JE DE DAG DOOR!

Je kent het wel: geen tijd om goed te ontbijten, druk druk druk met jezelf en evt. met de rest van het gezin om iedereen op weg te helpen naar school, werk etc. en dan komt die grote suikerdip rond de klok van 10.00 uur. En als je dan niets ingepland hebt staan in je voedingsplan van die dag en er zijn lekkere zeer ongezonde snacks voorhanden, dan is de keuze gauw gemaakt.

Probeer het ECHT niet te doen, want eigenlijk maak je het alleen maar erger. Die suikerbom, die je dan naar binnenwerkt, geeft heel even het ultieme tevreden gevoel, maar een half uur later krijg je juist door dit te eten WEER die aandrang naar lekkers en zoets en voel je je eigenlijk heel belabberd als je dan niet weer iets met veel suiker eet of drinkt. Het hormoon insuline in je lichaam is hiervan de hoofdschuldige.

Maar wat helpt je dan wel goed de dag door? Hieronder enkele tips:

 1. Allereerst hoe druk je in de ochtend ook bent, probeer altijd goed te ontbijten.
 2. Plan je maaltijden op de dag, maar plan ook zeker je tussendoortjes!
 3. Kies gezonde varianten van de tussendoortjes die je zo lekker vindt. Bedenk eens wat nieuwe tussendoortjes die bestaan uit groenten, fruit of eiwitten.
 4. Vergeet ze vooral niet op tijd te eten!
 5. En tenslotte pas de 80-20% regel ook hierbij toe. Leg de lat niet altijd zo hoog en gun jezelf af en toe eens wat echt lekkers. Plan het in en je zal zien dat het dan helemaal lekker smaakt.

Wilt u meer weten over hoe u uw tussendoortjes gezond kunt houden en misschien wel uw hele voedingsplan in combinatie met de juiste training kunt aanpassen aan een gezonde levensstijl, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In Dudok Private Gym kunt u trouwens na de training ook genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en een gezond tussendoortje!


 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend informatiegesprek en eventueel een gratis proeftraining!

 

vraag gratis proeftraining aan