12 weken programma

FITTER & STERKER IN 20 minuten

100 % resultaat met onze bewezen programma's

Slechts 1 of 2 keer per week

20 min staat gelijk aan 3 uur sporten

Let op: nog 4 van de 10 plaatsen beschikbaar!

Dit programma is nog geldig:

Dagen

:

Uren

:

min

:

sec

VOOR WIE

Dit programma is echt iets voor jou als je wilt afvallen, fitter en sterker wilt voelen, of je immuunsysteem een boost wilt geven. 

Ook als je geen uren in de sportschool wilt staan biedt ons programma de oplossing. In slechts 20 minuten heb jij alle grote spiergroepen getraind op een verantwoordelijke manier.

20 minuten trainen staat gelijk aan 3 uur in een traditionele sportschool

Let op: nog 4 van de 10 plaatsen beschikbaar!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Manon 

EMS is mijn kickstart van de dag! ‘S ochtends een krachtige, pittige training en na afloop een heerlijk en fris gevoel wat me energie voor de dag geeft! En dat terwijl het nog eens bijna niets van mijn tijd kost. Daarnaast heeft Dudok Gym hele professionele en enthousiaste begeleiding. De trainingen worden volledig afgestemd op mijn niveau, ook na en wat zwaardere week.

Angelique

De EMS training is voor mij een uitstekende manier om m’n spieren te trainen. Tijdens de wekelijkse training kan ik rekening houden met mijn eigen mogelijkheden (last van reuma) en conditie. De training is zeer afwisselend met uitstekende begeleiding, alleen of in tweetallen. Ik ben heel blij met de resultaten en vanaf de eerste (proef)les zeer gemotiveerd om te trainen.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE VERSIE
VAN JEZELF TE WORDEN?

Let op: nog 4 van de 10 plaatsen beschikbaar!

Dudok private gym – ‘s-Gravelandseweg 52-54 Hilversum – made by PM