Deuren gesloten vanwege Corona

Beste leden,

Helaas kunnen we er niet omheen dat we aan de vooravond staan van een onzekere tijd; voor iedereen en voor kleine zelfstandigen in het bijzonder.

Tijdens het opstellen van deze mail is helaas al duidelijk geworden waarvoor we bang waren …. (nog) verdergaande (overigens terechte) maatregelen in de strijd tegen een verdere verspreiding van het corona-virus. Scholen, horeca en sportclubs moeten hun deuren sluiten. De hamvraag is: zijn wij een sportclub en zo niet, wat is dan de juiste beslissing? Open blijven onder zeer zware hygiënemaatregelen of toch ook dicht gaan. Een duivels dilemma! Maar na rijp beraad en overleg met de gemeente nemen wij zelf onze verantwoordelijkheid en gaan we dus onze deuren sluiten voor de aangegeven periode.

En nu we dus besloten hebben dicht te gaan, hoe kunnen wij dan ons zorgvuldig opgebouwde bedrijf beschermen tegen een financiële ondergang?

Daarom doen wij een beroep op jullie solidariteit om ons vooral ook tijdens de komende lockdown te ondersteunen door niet jullie lidmaatschap op te zeggen zodat wij zodoende ons bedrijf (niet alleen voor ons maar zeker ook voor onze leden) overeind kunnen houden. Het moge voor zich spreken dat deze solidariteit en loyaliteit twee richtingen op zal werken en jullie mogen er dan ook van uit gaan dat wij jullie na de lockdown periode zullen gaan compenseren voor de periode dat jullie geen gebruik hebben kunnen maken van de gym. Over de wijze waarop wij dit zullen doen, kunnen wij nu nog niets zeggen en zullen we nader moeten gaan bekijken.

Wij doen daarom een beroep op jullie om het hoofd koel te houden. Dan doen wij dat ook.

met vriendelijke groet,

Team Dudok Gym

vraag gratis proeftraining aan