Selecteer een pagina

EMS Training

EMS Training

SPORTEN? Maar ik heb ECHT geen tijd…….

Verdwijnen je fitte voornemens vaak vlak na het moment dat je ze met jezelf gemaakt hebt?? Omdat je altijd druk…druk…druk bent!! Druk met je werk, kinderen, boodschappen doen etc. etc….

Maar vanaf nu geen excuses meer om niet te sporten!

Door EMS-trainingen is het mogelijk om in 20 minuten per week echt effectief aan je conditie en kracht te werken!!

Alle grote spiergroepen worden tegelijkertijd geactiveerd door elektrische spierstimulatie. Eén sessie van 20 minuten per week is een intensieve full body workout met direct resultaat! Deze trainingen gaan op afspraak en zijn altijd onder begeleiding van een gecertificeerde EMS-trainer.

MINIMUM TIME – MAXIMUM WORKOUT!

Hoe werkt het?

Tijdens de EMS-training draag je een speciale set kleding, die je bij een proefles van ons in bruikleen krijgt en bij toekomstige trainingen zelf kunt aanschaffen. Deze onderkleding is gemaakt van een speciale stof die de prikkels goed geleidt. Daaroverheen krijg je een vest aan en worden er elektroden aangebracht op billen, bovenbenen en bovenarmen. Na een nauwkeurige anamnese wordt er een speciaal op maat trainingsschema gemaakt. Daarmee is EMS geschikt voor iedereen op elk niveau!

Terwijl je de door de trainer aangegeven eenvoudige oefeningen doet, worden er door de EMS-apparatuur elektrische signaaltjes tegelijkertijd naar het hele lichaam gestuurd. En die elektrische signaaltjes zorgen er voor dat er een weerstand ontstaat bij het bewegen. Vergelijk het maar met wanneer je probeert te lopen in een golfslagbad!

Voordelen van EMS:

  • Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
  • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
  • Maakt de huid strakker en vermindert cellulitis
  • Bevordert de spiergroei
  • Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Zorgt voor mooie contouren

Ja… Ik wil graag meer weten over de EMS-trainingen!! Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!