Selecteer een pagina

Personal Training

Stok achter de deur nodig?

Waarom PT?

Dudok Gym is optimaal ingericht voor o.a. Personal Trainingen, oftewel trainingen waarop je 1-op-1 met een personal trainer werkt aan het realiseren van je doelstelling(en).

Na een uitvoerig intakegesprek -waarin onder meer uw doelstelling en (sport)achtergrond worden doorgenomen-, wijzen we één van onze personal trainers aan u toe. Samen met deze trainer wordt een plan opgesteld waarbij we zo veel als mogelijk en wenselijk é.é.a. SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden) maken. Hierbij houden we uiteraard rekening met iemands fysieke belastbaarheid en de tijd die men hieraan zou willen en kunnen besteden.

Werkwijze

Bij de start van het traject beginnen we met het vaststellen van de uitgangspositie waarbij we kijken naar een drietal meetpunten

– Stofwisseling
– Spierkracht
– Conditie

We beginnen met het bepalen van de status van uw stofwisseling en doen dit door middel van een meting op onze InBody-weegschaal. Ook wordt hier de verhouding spier- en vetmassa vastgesteld en hoe deze is verdeeld over het lichaam. Daarnaast geeft deze apparatuur ook een indicatie van uw visceraal vetniveau (vet rondom de organen) en uw botdichtheid (hoe stevig/broos uw botten zijn).

Vervolgens doen wij een krachtmeting voor de grote spiergroepen waarbij -bij benadering- wordt vastgesteld wat uw ‘spierleeftijd’ is in verhouding tot vergelijkbare sporters.

Daarnaast wordt de (cardiovasculaire) conditie gemeten. Actief op de fiets, crosstrainer of loopband. De resultaten van deze test worden gecombineerd met bloeddruk en rusthartslag en ook deze waardes worden vergeleken met sporters van dezelfde leeftijd.

De combinatie van deze 3 metingen toont een waarde van uw zgn. “biologische leeftijd”. Met andere woorden: zijn uw fysieke en uw biologische leeftijd met elkaar in balans of niet?

Ben jij er klaar voor?

Eventueel kunnen de reguliere personal trainingssessies worden afgewisseld met een EMS-training (Electronic Muscle Stimulation) of een bokszaktraining om op die manier een zo afwisselende manier van trainen te bewerkstelligen. Want we zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is om plezier in de training te hebbenn om je eindresultaat te bereiken en behouden.

Ons team van uitstekend opgeleide Personal Trainers staat voor je klaar! Aarzel niet langer en vraag snel een proeftraining aan!

De voordelen van PT

Z

Stok achter de deur

Z

Begeleiding met voeding

Z

Voor iedereen toegankelijk

Z

Persoonlijke begeleiding