Selecteer een pagina

De spijsvertering is een complex proces, maar door enkele simpele aanpassingen van je leefpatroon door middel van juiste training in combinatie met aanpassingen in je voeding is het mogelijk dit proces te optimaliseren. Daarbij is vooral belangrijk wat je lichaam in staat is op te nemen. Dus ondanks een gezond eetpatroon kan je toch nog problemen met je spijsvertering ondervinden hetgeen wordt veroorzaakt door een slechte opname van je voeding. Het nemen van dure supplementen heeft bij een slechte opname dan ook geen enkele zin.

Belangrijk is dus om vooral de opname van de juiste voedingsmiddelen te optimaliseren. Koolhydraten, vetten en eiwitten (liefst onbewerkt en biologisch) dienen onderdeel te zijn van iedere maaltijd.

Heb je dan ook last van overgewicht, dan is het heel belangrijk de stofwisseling van je lichaam omhoog te brengen en vooral te houden, het liefst 24 uur lang. Dan pas heb je dit probleem overwonnen. Deze situatie kan je alleen bereiken door juiste training en vooral ook door juiste voeding.