Selecteer een pagina

Welkom bij Dudok Gym

Personal trainingen op maat

Personal Training

Minimum time, maximum workout.

eGym

Veilig en efficient trainen zonder afspraak

Small Group

Small Group Training

Op 22 oktober 2016 openden wij de deuren van Dudok (Private) Gym in eerste instantie op de mooie trainingslocatie tegenover het raadhuis en het Dudokpark aan de Hoge Naarderweg 1 (het monumentale Poortgebouw).

In twee en half jaar hebben we een waanzinnig groei doorgemaakt, reden waarom wij per 1 juni 2019 zijn verhuisd naar de andere kant van hetzelfde complex, naar het voormalige AVRO-restaurant aan de ‘s-Gravelandseweg 52-54

Deze monumentale ruimte alsmede de voormalige “koffiekamer” die in de AVRO-tijd bekend stond als het aquarium, is omgetoverd tot een prachtige Gym, waar iedereen in een optimale sfeer kan werken aan zijn/haar trainingsdoel. Uiteraard onder begeleiding van één van onze fantastisch motiverende personal trainers.

Er is voor ieder wat wils. Of je nu gewoon heerlijk wilt trainen. Fit(ter) wil worden en natuurlijk ook blijven. Of toch echt zou willen afvallen. Bij ons kan het. En ons motto is ‘minimum time, maximum workout’. Want wij weten als de besten dat het leven druk kan zijn. Maar de resultaten zullen je niet teleurstellen.

Meer informatie over de personal trainingen vind je hier. Of bel ons op 06 44 94 40 94. 

Personal trainingen zijn altijd op afspraak. Het trainen op onze eGym apparatuur is momenteel vanwege de Corona crisis alleen mogelijk op afspraak binnen onze openingsuren.